dimarts, 26 d’octubre del 2010

Programa 100 Diumenge 24-10-10

A L’infiltrat, notícies del món del cinema amb Jaume Garcia avui notícies de El hobbit.
Al Potser no calia saber-ho avui parlem d’accesoris pel cotxe peculiars com el canvi de marxes amb un cavallet de mar.
A “La ciencia avanza que es una barbaridad” ens plantegem què passaria si no funcionessin els semàfors, Parlem de l’obertura del molino amb jospe maria portabella, responsable del nou espectacle Made in molino. Jo només miro documentals. Requiem por “Billy el niño”.

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:

Programa 100

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Programa 99 Dissabte 23-10-10

Als deu del que feu l'Edgar Hita ens parla de els deu treballs més curiosos, els ous de Pasqua de l'Ignasi Fuentes ens amaguen una sorpresa a la pel.licula Instint Bàsic, La volta al món es fa en més de 80 dies amb Maria Martí, ¿Cómo conocí a vuestra madre? es la sèrie de la que ens parla el Dani Rodriguez i Toni Saez recull la polémica a internet sobre si Homer Simpson es catòlic.
Com a destacat aquesta setmana tenim l'entrevista a l'escriptora Elvira Lindo que presena el seu llibre "Lo que me queda por vivir"
Si vols escoltar o descarregar l'entrevista clicka aquí:

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:

dimarts, 19 d’octubre del 2010

Programa 98 Diumenge 17-10-10

El nostre infiltrat Jaume Garcia ens porta noticies i anècdotes el cinema, la web útil i la inútil amb el Roc Massaguer, avui tatuatges, Potser no calia saber-ho però l'Edgar ens ho dirà amb grans mentides de la humanitat, The event i Fring a Quina sèrie veus?, ens visita el campió el món de calcul mental Alberto Coto i la Pilar Argudo continua amb els seus llibres en pijama...

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:
Programa 98

Programa 97 Dissabte 16-10-10

L'Edgar Hita i ens tria els deu antinobels més importants, a la volta al món de la Maria Martí entrevistem la Mercè Domingo que ara mateix es troba a Australia, ous de pasqua que ens parla de nens que apareixen a una antiga càmera de fotos, la ciència aquesta setmana avança més que mai amb una persona que pot caminar gràcies a unes cames biòniques i el Toni Saez al sense comentaris porta la polémica per la versió de Nirvana de Ramoncin.
I com a destacat aquesta setmana tenim l'entrevista a Fernando León que ens parlarà de la seva última película: Amador.

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:
Programa 97

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Programa 97 Diumenge 10-10-10

Per problemes tècnics no hem pogut penjar el programa del diumenge, en canvi la majoria de les seccions si es poden escoltar en cada un dels seus apartats d'aquest Blog. Disculpeu les molesties.

Com a destacat aquesta setmana, tenim la secció del Dani Rodriguez, molt especial pels amants de Lost.

També podeu veure les fotos al nostre grup de facebook.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Programa 96 Dissabte 09-10-10

-Als 10 del Què Feu? Edgar Hita ens diu quins són els 10 museus més estranys i curiosos de tot el món. A La volta al món en més de 80 dies coneixem un viatger que fa la volta al món preguntant quin és el secret de la felicitat.Com cada setmaa als Ous de pasqua, l'Ignasi Fuentes ens proposa tot allò que el sorprèn. Avui fa un monogràfic sobre fotografia "La ciencia avanza que es una barbaridad", l' Antonio Martinez ho sap i per això ens parla d'un mirall màgic que ens diu com estem de salut. A la secció de Sense comentaris Toni Saez ens parla d'algunes pol.lèmiques sorgides a Internet com ara comentaris a l'últim video del cantant Seal.
Aquesta setmana destaquem l'entrevista a l'actriu Aina Clotet i la directora Judith Colell, la seva pel·licula Elisa K ha guanyat el premi especial del Jurat del festival de cinema de San Sebastià.
Si vols escoltar l'entrevista clicka aquí:

Entrevista Elisa K






Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clika aquí:
Programa 96

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Programa 95 Diumenge 03-10-10

Al programa 95 hem tingut al Jaume Garcia infiltrat al festival de Sitges, l'Edgar Hita al potser no calia saber-ho amb dibuixos animats sexys, un home amb molta cara a la web útil i la inútil, dinosaures a quina sèrie veus? Maria Martí truca a Joan Font dels comediants que hi son al Vietnam i la Pilar Argudo ens parla de la recopilació de l'editorial Bruguera aprofitant l'estrena de "El Gran Vazquez"

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:

Programa 95

dilluns, 4 d’octubre del 2010

Programa 94 Dissabte 02-10-10

Al primer programa d'octubre la Maria Martí no deixa de donar voltes al món, l'Edgar Hita als deu del que feu ens porta els estafadors més grans de l'història, descubrirem l'escala per mesurar el picant dels pebrots de la mà d'Antonio Martinez, l'Ignasi Fuentes ens troba Ous de Pasqua a videos interactius, a sense comentaris la vaga es el debat de la setmana i destaquem l'entrevista a Arcadi Oliveres, autor del llibre Aturem la Crisi, que ens explica com sortir de la crisi.

Si vols escoltar l'entrevista clicka aquí:
Entrevista Arcadi Oliveres


Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:

Programa 94

dissabte, 2 d’octubre del 2010

Programa 93 Diumenge 26-09-10

Per tancar bé la setmana inaugurem secció, amb l'infiltrat Jaume Garcia i les curiositats del cinema, l'Edgar Hita ens parla de col.leccions curioses, a la web útil i la web inútil, la inútil fa honor al seu nom, el Dani Rodriguez ens porta la sèrie Boardwalk de Martin Scorsese i al només miro documentals l'Oriol Puig ens arriba amb el sempre polèmic Michael Moore.


Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aqui:

Programa 93 26-09-10

Programa 92 Dissabte 25-09-10

En aquest capítol del Qué feu que no dormiu? fem una repassada als concerts de la Mercè, l'Edgar Hita ens parlarà de nens cantants als deu, Maria Martí parla amb un noi que té previst fer la volta al món en un camió de bombers, "la ciencia continua avanzando una barbaridad" amb Antonio Martinez i la lessió de Messi es tema de debat al Sense Comentaris amb Toni Sáez.

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:

Programa 92