dimecres, 30 de març del 2011

Progama 140 Dissabte 26-03-11

Avui als 10 del què feu  l’Edgar Hita ens parla d’indicacions curioses trobades a les etiquetes de tot tipus de productes
L’ignasi Fuentes ens porta  una página web que permet  trobar la persona amb qui has sentit un amor a primera vista el que en castellà es coneix com  un flechazo i també ens parlarà de creació musical a través de videos de youtube.
"La ciencia avanza que es una barbaridad" i això ho sap bé l'Antonio Martinez membre del blog amazings.es.
Al "Sense comentaris" el Toni Saez avui ens parlarà del renaixement de robocop.
Abans de tot això començem el programa escoltant un fragment d’un llibre, un fragment que parla precisament de què passa  a les matinades.  Parlem del llibre , "Si tu me dices ven lo dejo todo, pero dime ven" i qui millor per explicar-ho que el seu autor, l'Albert Espinosa.
Si vols escoltar o descarregar l'entrevista sencera clicka aquí.
Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:
Programa 140

dimecres, 23 de març del 2011

Programa 139 Diumenge 20-03-11

L'Edgar Hita ens porta les cerques més insòlites als buscadors d'internet com per exemple "como convencer a mi esposa para hacer un trio con su hermana" o "como se llama esa canción que hace ninoninonanana".

L'infiltrat Jaume Garcia a la seva secció de cinema ens comenta qui són els membres del jurat del festival de cinema de Cannes.

La web inútil  que el Roc Massaguer s'encarrega de buscar és un mapamundi del tamany del penis.

El Dani Rodriguez no deixa de veure sèries, aquesta setmana la segona temporada d'Espartaco i també Terranova.

La Pilar Argudo té els llibres en pijama, avui la presentació de "la vidua prenyada" de Martin Amis.

Cada mes, la Maria Martí "dona la volta al món" avui anem cap a Laos per continuar el viatge del Robert Hernandez (foto), que vol donar la volta al món avans dels 30.

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:

Programa 138 Dissabte 19-03-11

Avui al nostre ranking els  10 del què feu Edgar Hita ens porta els 10 dibuixos animats més dramàtics,

A la secció la ciencia avanza que es una barbaridad descobrirem quin és el rostre més comú de la terra, es un estudi que ha fet national Geographic.


L’Ignasi Fuentes que avui ens descobrirà quina és la gravació d’audio més antiga que es conserva... 

A la secció sense comentaris Toni Saez recull les reaccions dels internautes del nou videoclip de manel i de la pel.lícula Torrente.

Com a plat fort us parlem d’un home que pot dir que s’ha posat a la pell de Ricky gervais y del Gran Wyoming. Juanra Bonet.

Si vols escoltar o descarregar l'entrevista sencera clicka aquí:
Entrevista Juanra Bonet

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:
Programa 138

dimarts, 15 de març del 2011

Programa 137 Diumenge 13-03-11

El Roc Massaguer cada vegada té més dificultats per diferenciar les webs útils de les inútils, aquesta setmana ens facilita la feina si volem veure una pel·licula de Nicolas Cage.

Quina sèrie veus? El Dani Rodriguez les veu totes, i aquesta setmana ens parla entre d'altres sèries de Game of Thrones.

A l'infiltrat, el Jaume Rodriguez ens porta l'actualitat del cinema, ens parla sobre el tancament dels estudis italians cinecittà, on s'han enregistrat algunes de les millors produccions.

La Maria Martí i la seva trucada, avui va dirigida cap a Mara Dierssen, per parlar de la setmana del cervell.

I al potser no calia saber-ho, l'Edgar afirma que vol enriquir el diccionari amb paraules i expressions  incorrectes i fora de context, com  "A cada Napoleón le llega su Waterpolo" o "Todo va viento en Pompa".

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:
Programa 137

Programa 136 Dissabte 12-03-11

Aquesta setmana a la trucada, amb la Maria Martí, parlem amb els creadors de patatabrava.com, Andreu Caritg i Oriol Solé.

La ciència continua avançant una barbaritat amb Antonio Martinez, aquesta setmana ens parla de "deu coses que han canviat per sempre a l'Àrtic".

Als deu del què feu l'Edgar ens vol tirar per terra les llegendes urbanes terrorífiques.

Els Ous de Pasqua amb l'Ignasi Fuentes, aquesta setmana a ritme de "te borro del feisbuh".

Les pol·lèmiques a internet, les recull cada setmana el Toni Saez al Sense Comentaris.

També entrevistem la còmica Rachel Arieff creadora de l'antikaraoke. La podeu veure fent l'espectacle Planeta Catalunya l'últim dijous de cada mes al teatre llantiol de Barcelona.
Si vols escoltar o descarregar l'entrevista, clicka aquí:
Entrevista Rachel Arieff

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer, clicka aquí:
Programa 136

dilluns, 7 de març del 2011

Programa 135 Diumenge 06-03-11

L'infiltrat Jaume Garcia s'endinsa al món del cinema, aquesta setmana per parlar, entre d'altres, de noticies relacionades amb Batman i el gran Charlie Sheen.

L'Edgar Hita demana sinceritat al potser no calia saber-ho i vol saber "Què fas quan estàs sol a casa?", ballar, cantar o fins i tot estomacar el coixí.

El Roc Massaguer cada setmana ens porta una web útil i una inútil, encara que aquesta setmana te prou feina per diferenciar-les.

Les series angleses estan de moda, si parlavem amb el Dani Rodriguez de Skins, aquesta setmna li toca el torn a Misfits.

També tindrem una investigació sobre com afectaria al cervell si estiguessim molt de temps a l'espai a la trucada amb Maria Marti i l'entrevista a Javier de Felipe.

Si vols escoltar o descarregar el programa sencer clicka aquí:
Programa 135

Programa 134 Dissabte 05-03-11

Als 10 del què feu l’Edgar Hita ens parla dels 10 fugitius més famosos del cinema i la televisió. 

Recordeu el cas de  la seleccio jamaicana de bobsleigh, que van estar entrenant-se sense neu i tot i així van arribar a participar a tres olimpiades d’hivern?   doncs a casa nostra hi ha un cas similar en aquest cas en solitari
Ander mirambell  representant español a les olimpiades d’hivern de Vancouver d’una modilitat similar l’skeleton que s’entrena  amb un trineu però sense gel ho fa a les platges de calella.

la ciencia avanza que es una barbaridad Antonio Martinez ens parla de  i a la secció sense comentaris Toni saez recull les reaccions que hi ha hagut a Internet pel retorn de Sopa de cabra i de els Loco mia, que es veu que també tornen.

I com a plat fort aquesta setmana, tenim al nostre programa a l'humorista més en forma de l'estat, Joaquin Reyes, en aquest cas per presentar el seu llibre "Ellos Mismos" amb totes les tires sobre famosos que ha publicat.
Si vols escoltar l'entrevista sencera clicka aquí:
Si vols escoltar el programa sencer clicka aquí: